pijlen perspectief

Werkwijze en Prijzen

In een paar stappen naar mooie foto’s.

stappen perspectief fotografie

Informatie aanvragen

Dat kan per telefoon of per email. Het liefst spreek ik je persoonlijk zodat ik goed kan inschatten wat jullie wensen zijn en hier goed op in kan spelen en evt ook tips kan geven. Wil je informatie per E-mail zet er duidelijk in wat de wensen zijn, hoeveel personen, in de studio of juist op locatie. Ik kan dan uitgebreide informatie geven wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende uitgaven. 

stappen perspectief fotografie 2

Een afspraak maken

Bij ‘afspraak maken’ kun je makkelijk zien welke momenten vrij zijn in de agenda. Zet jullie moment vast en ik neem binnen 1-2 dagen contact met je op om alle details door te nemen. We bespreken welke stijl, achtergronden en welke kledingkleuren daar het beste bij passen om zo een nog mooiere foto te kunnen maken.

stappen perspectief fotografie 3 (1)

De fotoshoot

Zorg dat jullie op tijd aanwezig zijn, liefst een paar minuutjes eerder zodat we gelijk aan de slag kunnen. We zorgen dat iedereen op zijn gemak is, of het nu om kleine kinderen gaat of iemand die wat meer tijd nodig heeft. Ik begeleid jullie door de shoot en we maken er een leuk moment van zodat jullie met plezier hierop terug kunnen kijken.

stappen perspectief fotografie 4

De viewing (fotopresentatie)

Tijdens de viewing bekijken we op een groot scherm de resultaten. Jullie kiezen zelf welke foto’s jullie willen hebben en hoe deze verwerkt gaan worden. Dat kan natuurlijk op diverse manieren, een mooie wanddecoratie voor aan de muur, of juist een mooie mix in een (mini)boek of misschien wel digitale bestanden. In de studio kan ik jullie alle mooie materialen zien waarop we de foto’s kunnen verwerken.

stappen perspectief fotografie 5

Het overhandigen van de foto's

Na een bepaalde tijd (afhankelijk van wat er besteld moet worden) zijn de foto’s klaar om voor altijd een mooi plekje te krijgen aan de muur of op de kast.

stappen perspectief fotografie 6

Nabestellen van de foto's

Toch nog een extra foto of digitaal bestand nodig ? Fotoshoots worden allemaal gearchiveerd en ook na een langere tijd is er nog steeds de mogelijkheid om deze na te bestellen.

Een fotoshoot

Jullie hebben een afspraak!

In het gesprek voorafgaand geef ik tips betreft kleding en kleuren en antwoord op al jullie andere vragen.

We maken er natuurlijk een ontspannen en leuke shoot van. Qua tijd moet je rekening houden met 1 tot soms wel 2 uurtjes zeker als het om een newborn gaat, of een kindje ‘even moet ontdooien’ of als er verschillende series gemaakt moeten worden. 

Hieronder zie je de 3 pakketten waar je na de shoot uit kan kiezen. Uiteraard maak ik mooie professionele fotoafdrukken maar ook andere materialen zoals blokken en acryl. Wil je de serie liever in een fotoboekje, of een digitaal pakket kan dat natuurlijk ook.

Minishoot

Kleine fotoshoot 15-20 min. Deze worden op vaste dagen gehouden in een vaste setting. De prijs varieert tussen 49-95 euro afhankelijk van soort shoot. Deze dagen worden bekend gemaakt via social media en website.


Pakket - Basic

135
 • Uitgebreide fotoshoot t/m 5 pers.
 • Zelf een selectie maken van foto's
 • Foto's (luxe verstevigd) vanaf 7,25
 • Miniboekje met 6 leukste foto's
 • Selectie in het klein digitaal (met logo)


Pakket - Luxe

249
 • Uitgebreide fotoshoot t/m 5 pers.
 • Zelf een selectie maken van foto's
 • Een mooi 18x18 cm portraitalbum
 • Upgrade naar luxer album
 • Selectie in het klein digitaal (met logo)


Pakket - Smart

325
 • Uitgebreide fotoshoot t/m 5 pers.
 • Zelf een selectie maken van foto's
 • 7 digitale HR-bestanden via link
 • Miniboekje met 6 leukste foto's
 • Upgrade naar groter pakket mogelijk

Extra: Komen jullie met meer dan 5 personen dan komt er een kleine toeslag bij van 15 p.p.  Het nabestellen van extra fotoafdrukken, fotoboekjes of wandblokken of andere materialen is natuurlijk altijd mogelijk. 

Prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.