Werkwijze

  In een paar stappen naar een mooie foto....

  1) Informatie aanvragen......kan per telefoon of per email. Het liefst spreek ik u persoonlijk zodat ik goed kan inschatten wat jullie wensen zijn en hier goed op in kan spelen. Wilt u informatie per E-mail zet er duidelijk in wat de wensen zijn, hoeveel personen, in de studio of juist op locatie. Ik kan dan uitgebreide informatie geven wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende uitgaven. 

   

  2) Een afspraak maken..... kan per telefoon of E-mail. We kijken in de agenda wat voor jullie het beste uitkomt, en of er op dat moment ruimte is. Foto's maken kan op elke willekeurige dag van dinsdag t/m zaterdag. Uitzonderingen zijn in sommige gevallen mogelijk op aanvraag. Op dit moment wil ik ook alle informatie compleet hebben, hoe groot is de groep en welke stijl jullie voorkeur heeft zodat ik alles klaar kan zetten en we lekker snel aan de slag kunnen.  

   

  3) De fotoshoot......zorg dat jullie op tijd aanwezig zijn, liefst een paar minuutjes eerder. We gaan nog even wat gegevens noteren en dan aan de slag. We zorgen dat iedereen op zijn gemak is, of het nu om kleine kinderen gaat of iemand die wat meer tijd nodig heeft. Ik begeleid jullie door de shoot en we maken er een leuk moment van zodat jullie met plezier hierop terug kunnen kijken.

   

  4) De viewing (fotopresentatie)....... tijdens de viewing bekijken we op een groot scherm de resultaten. Jullie kiezen zelf welke foto's jullie willen hebben en hoe deze verwerkt gaan worden. Dat kan natuurlijk op diverse manieren, een mooie wanddecoratie voor aan de muur, of juist een mooie mix in een (mini)boek. In de studio kan ik jullie alle mooie materialen zien waarop we de foto's kunnen verwerken. 

   

  5) Het overhandigen van uw  foto's..... na enige tijd (afhankelijk wat besteld) zijn de foto's klaar om voor altijd een mooi plekje te krijgen aan de muur of op de kast.

   

  6) Nabestellen van foto's..... fotoshoots worden allemaal gearchiveerd en ook na een langere tijd is er nog steeds de mogelijkheid om foto's na te bestellen. 

   

   

  Contact informatie:

  Volg ons op: