Investering

Waarom investering en niet prijs ? Heel eenvoudig: een foto maak je niet zomaar die heeft een gevoelswaarde, die wil je bewaren, ophangen, koesteren en later nog met een blij gevoel op terug kijken. Daar hang je geen prijs aan, maar doe je een investering in.

 Wat krijg je allemaal voor je investering:

  • Vooraf in de planningsessie bespreken we hoe en wat
  • Ongeveer een uur durende ontspannen en gezellige fotosessie, een echte belevenis.
  • Een viewing waarin we de mooiste beelden in het groot bekijken en gaan kijken welke afwerking het allemaal moet krijgen (foto in lijst, fotoblok etc.)  
  • Mijn vakmanschap, creativiteit en een profesionele bewerking van het eindresultaat   
  • Het uiteindelijke resultaat om op te hangen en aan iedereen te showen 
  • De geselecteerde beelden in digitaal bestand voor gebruik op social media of computer (met klein logo)

 

Fotosessie

Een fotosessie bestaat altijd uit 2 delen: Het fotograferen en het eindresultaat. Het fotograferen bestaat altijd uit vaste opnamekosten, afhankelijk van hoeveel mensen. En het eindresultaat hebben jullie zelf in de hand. Dat gaat op basis van nabestelling, en of jullie nu 1 of 10 foto's bestellen of een mooi (mini)boek dat bepalen jullie natuurlijk helemaal zelf. Vooraf kan ik natuurlijk een goede indicatie geven wat een foto of wanddecoratie gaat kosten. De startkosten voor een fotosessie in de studio is vanaf € 85,- Uitzonderingen in prijs door acties kan altijd, wil je op de hoogte bijven van acties houd dan facebook en instagram in de gaten.

 

Locatieshoot

Ook is het natuurlijk mogelijk op een andere locatie foto's te nemen, bv. buiten op het strand, in het bos, of juist een stoere locatie bij oude gebouwen of in de haven. Weet u zelf een unieke locatie zijn suggesties altijd welkom natuurlijk. Vooraf nemen we door welke locatie het moet worden en wie er allemaal op de foto moet zodat er voldoende tijd kan worden ingepland. En als het weer die dag slecht is kijk we voor een andere dag/tijd uiteraard of wijken uit naar de studio. En met slecht bedoel ik natuurlijk regen want een beetje bewolking is niet erg en geeft juist mooi licht ! 

 

Cadeaubon

Met een cadeaubon geef je een leuk en uniek cadeau wat de ontvanger zelf kan invullen hoe te gebruiken. De bonnen zijn er vanaf 50 euro.

 

Pasfoto's

Officiële pasfoto's voor paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs, visum of andere kaarten. Volgens de recente regels van de overheid gemaakt en met garantie van goedkeuring. Prijs per set € 8,50

Contact informatie:

Studio: Paspoortstraat 26a
(Postadres: Paspoortstraat 18)
4388BH Oost-Souburg

Volg ons op:

© PersPectief fotografie 2003-2021 Alle rechten voorbehouden