Investering

  Waarom investering en niet prijs ? Heel eenvoudig: een foto maak je niet zomaar die heeft een gevoelswaarde, die wil je bewaren, ophangen, koesteren en later nog met een blij gevoel op terug kijken. Daar hang je geen prijs aan, maar doe je een investering in. 

   Wat krijg je allemaal voor je investering:

  • Mijn tijd die ik voor jullie graag vastzet, het vooraf bespreken hoe en wat
  • Ongeveer een uur durende ontspannen en gezellige fotosessie, een echte belevenis.
  • Persoonlijke sevice in een viewingsessie waarin we de mooiste beelden in het groot bekijken en bespreken we de verdere afhandeling  
  • Mijn vakmanschap, creativiteit en een profesionele bewerking van het eindresultaat   
  • Een waardevol aandenken, het uiteindelijke resultaat om op te hangen en aan iedereen te showen in de vorm van een wandblok, of een andere van de vele mogelijkehden 
  • De geselecteerde beelden in digitaal bestand voor gebruik op social media of computer (met klein logo)

   

  Kosten van een fotosessie

  Een fotosessie bestaat altijd uit 2 delen: Een 'vast' gedeelte dat zijn de opnamekosten, altijd een vast exact bedrag, en een 'los' gedeelte, dat zijn de foto's. Of het er nu 1 is of 10 zijn, een kleiner of juist een groter formaat, je bepaald zelf wat en hoeveel je af laat drukken. Er is hier heel veel in mogelijk van gewone foto tot een mooi wandblok, een miniboekje of een uitgebreide serie, of misschien liever een pakket.

  Opnamekosten t/m 5 pers.                    95 euro    (Meer personen op aanvraag)

  Opnamekosten op locatie t/m 8 pers.  125 euro   (Meer personen op aanvraag)

  Nabestelling foto                                   vanaf 7,95 afhankelijk van formaat en materiaal

  Miniboekje                                             Vanaf 32,50 diverse mogelijkheden en formaten

   

  Er zijn veel mogelijkheden voor het nabestellen. Een 'gewone foto' is bij ons behalve de professionele afdruk ook voorzien van versteviging bijvoorbeeld. De wandblokken worden speciaal gemaakt en voorzien van een beschermlaag aan de voorzijde. Ik werk graag met materialen die altijd mooi blijven. Ik kies de materialen met zorg uit zodat u heel lang plezier hier van heeft.

   

  Acties worden op social media en in etalage kenbaar gemaakt. Volg ons via deze kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste acties en nieuwste foto's.

  Wil je een exacte prijs, mail gerust jullie exacte wensen door zodat ik daar gericht op kan reageren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

  Cadeaubon

  Een verjaardag, zwangerschap of trouwdag ? Een persoonlijk cadeau geef je met een cadeaubon. Deze is er vanaf 50 euro of een complete bon. U kunt ze via de website bestellen of in de studio af te halen.

   

  Pasfoto's

  Officiële pasfoto's voor paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs, visum of andere kaarten. Volgens de recente regels van de overheid gemaakt en met garantie van goedkeuring. Prijs per set € 9,95

  Contact informatie:

  Volg ons op: