Portretfotografie - Bedrijfsfotografie - Productfotografie - Interieur en Architectuurfotografie

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in een aantal disciplines:

Portretfotografie, een goed portret of profielfoto is natuurlijk onmisbaar. De foto moet er lekker ontspannen uitzien, toegankelijk zijn en zo een goede indruk geven met wie mensen te maken hebben als ze contact hebben. Een portret in uw werkomgeving of juist een stijlvolle studiofoto, het is allen mogelijk.

Bedrijfsfotografie, het in beeld brengen van een bedrijf, werkzaamheden, product en mensen. In een duidelijke presentatie (potentiele) klanten kennis laten maken met uw bedrijf. Foto's voor presentatiemateriaal, websites en social media.

Productfotografie, sfeervolle en professionele foto's van een product verhoogt de waarde en zorgt voor een goede uitstraling van een product zodat kopers sneller overstag zullen gaan.

Interieurfotografie, een sfeervolle interieur dient met de juiste uitstraling vastgelegd te worden. Of het nu een modern, groot of klein, warm interieur is alles heeft zijn eigen charme en verhaal. De juiste uitstraling vastgelegd zorgt voor een goede indruk.

Architectuurfotografie, mooie architectuurfotografie van gebouwen, tuinen of andere projecten. Het goed in beeld brengen hiervan, de juiste sfeer weergeven op het juiste moment neemt tijd in beslag maar geeft dan ook een perfecte weergave van het kunnen van uw bedrijf. Vooral de moderne en strakke architectuur hebben een voorkeur maar ook de andere stromingen leg ik vast voor u.

Contact informatie:

Studio: Paspoortstraat 26a
(Postadres: Paspoortstraat 18)
4388BH Oost-Souburg

Volg ons op:

© PersPectief fotografie 2003-2021 Alle rechten voorbehouden