Wie ben ik

Debby, mama van de liefste en knuffeligste dochter Jazz en al heel lang samen met mijn man Ronald. 

Wij wonen al heel lang in Oost-Souburg midden op het dorp. Samen met de 2 katten Splinter en Bliksem en onze jonge hond Mack.

Ik ben graag bezig, buiten sporten of met z’n allen wandelen of dagjes weg, maar we hebben ook zeker onze ‘luie’ momenten zoals een lekker filmpje op de bank met lekkere snacks.

Graag zouden wij landelijker gaan wonen met een iets constantere temperatuur, veel ruimte en iets meer ‘ons eigen ding doen’ . Wat dat inhoud? Dat zien we wel als het zover is.

 

 

 

Ik heb altijd al een creatieve inslag gehad en na mijn studie aan de Hotelschool heb ik van mijn hobby werk gemaakt en uiteindelijk fulltime gaan fotograferen.  Daarnaast de Fotovakschool gedaan en heel veel  workshops en cursussen verder (omdat het leuk is en om bij te blijven van nieuwe technieken en nieuwe dingen te proberen). 

Ik heb eind 2004 op Souburg een eigen fotostudio geopend en na 15 jaar deze kleine studio ingeruild voor een grotere. Wat een hele fijne locatie  30 mtr verder van huis en dus ook midden op het dorp. 

Na 5 fijne jaren heb ik een nieuw besluit genomen en nu op mijn stekkie in de binnenstad van Middelburg. Een tikkie kleiner maar echt en alleen fotografie op afspraak, lekker de tijd nemen en mooie foto’s maken van mooie mensen en dieren.

 

 

Helemaal Debby:

Geduldig, thuis iets minder naar het schijnt

Pietje precies

Geen stilzitter, in werk en thuis

Avondmens, altijd al geweest gaat nooit meer over

Gezelligheid

Rust, ik kan erg genieten van een lekkere boswandeling met Mack

Creatief, tekenen vooral

Competitief, in sport maar ook spelletjes