◉  Familiefotografie  ◉  Kinderfotografie  ◉  Zwanger & Newborn  ◉  Profielfotografie  ◉  Dierenfotografie  ◉

Een familie fotoshoot met het hele gezin is natuurlijk ook altijd een fijne herinnering. De tijd vliegt immers voorbij en elke leeftijd heeft zijn eigenzinnige fases en al dat eigenwijze, lieve, kroelende en stoere wil je toch eigenlijk voor altijd behouden.

Familiefotografie

familie fotoshoot Perspectief in Zeeland
gezinsfoto studiofotografie

Vaak wordt er gedacht ‘doe de kinderen maar’, maar vooral ook het samen met papa en/of  mama is belangrijk en dat vinden de kinderen vaak ook nog leuk. ‘Ik ben niet zo fotogeniek’ hoor ik vaak, maar niet over nadenken en gewoon doen. Met geduld en speelse momenten maken we mooie foto’s. Naast een familiefotoshoot van jullie als gezin samen maak ik ook graag foto’s van kinderen alleen of samen met mama of met papa. Zo ontstaat er een mooie serie waar iedereen op zijn manier schittert.  

Kinder fotografie

Ja, even apart genoemd want kinderfotografie is heel breed, van een kleintje wat net de wereld ontdekt en zo zijn eigen plan trekt tot de iets oudere net-niet-of-wel-tieners. Elke leeftijd of kind heeft ook weer z’n eigen aanpak.

Als het om een kleiner kindje gaat laat ik ze graag even zelf de studio ontdekken en zo beetje eigen worden. Soms heeft dat iets langer nodig en dat geeft helemaal niks. Met veel ervaring op het gebied van familie fotoshoots heb ik veel geduld dus dat komt echt goed.

Kinderfoto studiofoto (4)

Iets ouder hebben ze vaak al een idee wat ze willen, ik stuur daar beetje waar nodig en samen zorgen we voor mooie portretten. En voor allemaal en zeker ook de tieners, lachen hoeft echt niet altijd een mooie sprekende blik zegt soms nog meer dan een grote lach.

Ook hier pakken we de dynamiek van de kinderen alleen maar zeker ook samen met broers of zussen als een eenheid lekker eigenwijs of lief met elkaar.

zangerschap-2

Zwangerschaps & Newborn fotoshoot

Een zwangerschapsshoot is eigenlijk net zo belangrijk of bijzonder als elke andere shoot. Het is een korte periode waarin je lichaam iets moois doet en waar je trots op mag zijn.  Ook als je twijfelt zeg ik ‘gewoon doen’ laat die foto’s maken want ook al voelt het misschien niet zo jij bent mooi zwanger op jouw manier. Ik zorg dat jij je op je gemak voelt en loods jou door de shoot met mooie foto’s als eindresultaat waar je ook later op terug kijkt en denkt ‘toch fijn dat ik dat gedaan hebt’. Alleen of samen met je partner mooie intieme momenten.

Newborn foto’s worden in de eerste weken gemaakt, boek dus tijdig je shoot. Waarom persé die eerste weken hoor ik je denken…nou dat is juist het moment dat het hele kwetsbare van jullie mooie kindje tot uiting komt. Ze slapen nog veel zijn makkelijker qua poses. Bepaalde poses kun je ook enkel doen als ze zo klein zijn. Als ze eenmaal meer wakker zijn, toch al wat gaan groeien krijg je een heel andere sfeer en dynamiek. Zwaaiende handjes, gestrekte beentjes en meer alert van de omgeving. (ook leuk uiteraard maar dat is weer een volgende fase)

foto van een newborn vastgehouden door ouders door familiefotograaf

Profielfoto of
Zakelijk portret

Het verschil tussen een profielfoto of zakelijk portret is misschien niet zo  vanzelfsprekend. Een profielfoto is een close-up van je gezicht waarvan de foto geschikt is voor de profielen van socials media zoals Linkedin of Instagram. Een korte fotosessie inclusief een digitaal bestand geschikt voor direct gebruik.

Een zakelijke portretfoto laat meer van jou en eventueel je omgeving zien en vertelt zo meer over jou als persoon en je werkomgeving of het werk. Bij zo’n zakelijk portret bespreken we vooraf dus ook wat de uitstraling moet zijn, de locatie waar we de foto’s gaan maken en wat het complete verhaal moet zijn hierbij. We nemen dan ook meer tijd hiervoor om zo een goede krachtige serie te maken. Foto’s niet alleen geschikt voor social media content maar ook voor drukwerk en andere grafische doeleinden.