◉  Familiefotografie  ◉  Kinderfotografie  ◉  Zwanger & Newborn  ◉  Profielfotografie  ◉  Dierenfotografie  ◉

Hond poseert in een bos voor een hondenfotoshoot

Dierenfotografie | Honden fotoshoot

Waarom kiezen voor een professionele fotoshoot voor jouw hond? Je hond is meer dan een huisdier – het is een lid van de familie, een trouwe metgezel, en verdient het om ook een tastbare herinnering te zijn tussen alle herinneringen binnen jullie gezin.
Of het nu gaat om een speelse pup of een wijze senior, elke fase van het leven van jouw hond is speciaal.

De perfecte herinnering 

Een professionele fotoshoot is de perfecte manier om de liefde en vreugde die jouw hond brengt vast te houden. Het is een investering in herinneringen die je elke dag kunt koesteren.

Boek nu een fotoshoot en geniet van de band met jullie maatje.

pijlen perspectief

Werkwijze en Prijzen

In een paar stappen naar een mooie foto van jouw
trouwe viervoeter.

stappen perspectief fotografie

Informatie aanvragen

Dat kan per telefoon of per email. Het liefst spreek ik u persoonlijk zodat ik goed kan inschatten wat jullie wensen zijn en hier goed op in kan spelen. Wilt u informatie per E-mail zet er duidelijk in wat de wensen zijn, hoeveel personen, in de studio of juist op locatie. Ik kan dan uitgebreide informatie geven wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende uitgaven. 

stappen perspectief fotografie 2

Een afspraak maken

Dat kan per telefoon/ e-mail, maar ook heel handig door zelf in het boekingssysteem te plannen. Ik neem binnen 1-2 dagen contact met u op om alle details door te nemen. We bespreken locatie jullie voorkeur heeft en wat voor commando’s de hond kent en hoe het in zijn werk gaat. En ook wat er mee komt qua speeltjes of beloning. Als de honden los kunnen is dat fijn maar het is ook mogelijk om ze aangelijnd te fotograferen.

stappen perspectief fotografie 3 (1)

De fotoshoot

Zorg dat jullie op tijd aanwezig zijn, liefst een paar minuutjes eerder zodat we gelijk aan de slag kunnen. We zorgen iedereen op zijn gemak is, even wennen aan elkaar is logisch en hoort erbij. We gaan lekker aan de slag op de afgesproken locatie en kijken naar mooie hoekjes en licht. Mocht het weer onverwachts tegen zitten kunnen we altijd uitwijken, dit bespreken we ook vooraf.

stappen perspectief fotografie 4

De viewing (fotopresentatie)

Tijdens de viewing bekijken we op een groot scherm de resultaten. Jullie kiezen zelf welke foto’s jullie willen hebben en hoe deze verwerkt gaan worden. Dat kan natuurlijk op diverse manieren, een mooie wanddecoratie voor aan de muur, of juist een mooie mix in een (mini)boek of misschien wel digitale bestanden. In de studio kan ik jullie alle mooie materialen zien waarop we de foto’s kunnen verwerken.

stappen perspectief fotografie 5

Het overhandigen van uw foto's

Na een bepaalde tijd (afhankelijk wat u besteld) zijn de foto’s klaar om voor altijd een mooi plekje te krijgen aan de muur of op de kast.

stappen perspectief fotografie 6

Nabestellen van foto's

Toch nog een extra foto nodig ? Fotoshoots worden allemaal gearchiveerd en ook na een langere tijd is er nog steeds de mogelijkheid om foto’s na te bestellen.

Een dierenfotoshoot

Een dierenshoot is een shoot waarbij u rekening moet houden met ong. 1,5 uur fotograferen.  We gaan naar locatie en bezoeken diverse mooie hoekjes natuurlijk. De kosten zijn een vast bedrag inclusief een mooi 18×18 cm portrait-fotoboek met de foto’s die u zelf geselecteerd heeft nadien. Prijs compleet € 249

Wilt u een ander formaat of een luxer album kunt u gebruik maken van een upgrade. En heeft u meerdere honden die op de foto gaan, alleen en samen, dan plannen we iets meer tijd in toeslag € 50.

 

Minishoot

Kleine fotoshoot van ongeveer 30 min. Deze word op vaste dagen gehouden in een vaste setting studio of op locatie. Deze dagen worden met alle informatie bekend gemaakt via social media en website.