In 4 stappen een foto...

 

1. Informatie aanvragen, kan per telefoon of per E-mail. Het liefst spreek ik u persoonlijk, zodat ik goed kan inschatten wat uw wensen zijn en daar ook een goed antwoord op kan geven en gelijk voorbeelden kan laten zien. Liever een E-mail berichtje ? Dat mag ook maar vermeld er duidelijk in wat jullie willen, met hoeveel personen, in de studio of op locatie, en of het meerdere combinaties moeten zijn (gezin, kinderen samen, kleinkinderen alleen etc.)

2. De afspraak maken kan per telefoon of per E-mail. We kijken in de agenda wat voor jullie het beste uitkomt. Dat kan zijn van dinsdag t/m zaterdag, we fotograferen al deze dagen. Uitzonderingen zijn mogelijk op aanvraag. Bij het afspreken wil ik ook weten wat jullie voorkeur voor fotostijl is (zie portfolio) zodat ik dat vooraf alles klaar kan zetten en we lekker snel aan de slag kunnen, maar ook natuurlijk voldoende tijd hiervoor in kunnen plannen.

3. De fotoshoot zelf, jullie zijn uiteraard op tijd in de studio voor ontvangst even wat gegevens noteren en dan aan de slag....want als het goed hebben jullie vooraf aangegeven wat jullie wnesen zijn.

4. Bij de viewing of fotopresentatie een aantal dagen na jullie fotoshoot worden de foto's aan jullie worden getoond en jullie kiezen hier zelf één of meerdere mooi foto's uit kiezen om deze te laten verwerken op een mooie wanddecoratie, in een klein portretboekje, of anders. Van al deze mogelijkheden hebben we voorbeelden in de studio hangen.

Een goed idee krijgen van hoe groot iets bij jullie thuis overkomt ? neem een foto van de muur mee waar jullie portret uiteindelijk moet komen te hangen. Ik kan hierin laten zien hoe groot de foto op jullie muur overkomt. De foto dient recht ten opzichte van de muur gemaakt te worden en als referentie kunt u een A4-vel tegen de muur houden.

 

 

Nieuwsbrief

*: Verplicht