De Studio

In het gezelligste winkelstraatje van Oost-Souburg vindt u sinds 2004 onze fotostudio en winkel. Klein maar zeker gezellig met een warm welkom. Hier worden de leukste familiefoto's gemaakt, de ontroerendste babyfoto's, de zakelijke profielfoto's, en schitterende glamourfoto's. Tijdloos  en zeker een aanwinst op uw muur.

Een fotostudio waar het maken van foto's een leuke belevenis wordt. Van het maken van de foto's, waar iedereen zich een echt model waant, tot het bekijken van de mooiste foto's in een echte viewing op groot scherm. 

Debby: Na de middelbare horeca opleiding kon ik vrij snel vanuit de horeca in de fotografie aan het werk. Op alle vlakken heb ik toen het vak geleerd met vooral een hele goede basis in het lab waar kleurenleer, en natuurlijk ontwikkelen en afdrukken heel belangrijk waren. Met daarnaast een volledige opleiding aan de Fotovakschool met de specialisatie Portret, reportage, documentair en digitale retouche, ben ik daarna verder doorgestroomd naar een andere baan waar ik gelijk in de studio aan de slag kon. Gezien ik uit een echte ondernemersfamilie kom kriebelde het bij mij ook toch iets te erg om zelf iets te beginnen en daar een eigen draai er aan te kunnen geven. Dat was het begin van PersPectief fotografie in Oost-Souburg in 2004. Tot op vandaag nog steeds heel blij met deze stap en natuurlijk met mijn man Ronald die al mijn wilde plannen steunt, en mijn kleine draak Jazz die als model iets minder geduld heeft tegenwoordig.  

 

Door opleiding en werkervaring de mooiste beelden om voor altijd te koesteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

*: Verplicht