Aan het werk op KOW Schatkamer.....gezellige boel....:)

schatkamer

 Zoals veel mensen weten maak ik ook foto's op kinderdagverblijven en peutergroepen. Vele locaties op Walcheren en Beveland en zelfs tot in Bergen op Zoom ben ik geweest. Ik vind het belangrijk dat de kinderen er echt als zichzelf opstaan en dat kan alleen als je voldoende tijd krijgt om echt kontakt te kunnen maken. Even snel 'cheese' en klik....nee zo werkt dat niet... ;). Het kan ook gebeuren dat ik vraag om ouders even op de gang te wachten( als ze erbij zijn), ik begrijp dat mensen dit jammer vinden maar vaak heb je dan echt het 1-op-1 kontakt en voelen de kinderen zich minder 'verplicht' en zeker kinderen die niet willen heb ik zo de mooiste foto's van kunnen maken. 

Contactgegevens

Vaste openingstijden van studio: (onder voorbehoud van reportages)

Dinsdag 9.00 - 13.00
Woensdag 13.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 15.00
Andere dagen of tijden op afspraak mogelijk.

Nieuwsbrief

*: Verplicht